Tikka kello  290mm Puu

Tikka kello 290mm Puu

Merkki:Hangonpuukko
Tuotenumero: tikka_kello _290mm_trä
Palkintopisteet: 25
Tuote saatavilla : 2
  • 49.00€

    99.00€   51% off
  • Veroton: 39.52€
  • Hinta palkintopisteinä: 1000

Tikka kello - Kauneus ja Laatu Kotiisi!


- Huomio: Kellossa on hieman taivutusta


Etsitkö tyylikästä ja käytännöllistä sisustuselementtiä kotiisi? Tutustu meidän upeaan Tikka kelloomme! Tämä kello on valmistettu laadukkaasta 3mm ja 5mm vanerista, mikä tekee siitä kestävän ja kauniin samanaikaisesti. Tikka kello on suunniteltu huolella ja sen 290mm koko tekee siitä näyttävän ja helppolukuisen.


Miksi valita Tikka kello:


1. Tyylikäs ja ajaton design: Tikka kello on suunniteltu sopimaan mihin tahansa kotiin. Sen yksinkertainen ja elegantti ulkonäkö tekee siitä täydellisen lisän makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön tai vaikka toimistoon.

2. Laadukas valmistus: Käytämme vain parhaita materiaaleja Tikka kellojemme valmistukseen. Tämä tarkoittaa, että saat kestävän ja luotettavan kellon, joka säilyttää kauneutensa vuosien varrella.

3. Helppolukuinen ja tarkka: Tikka kellossa on selkeä ja suuri kellotaulu, joten ajan tarkastaminen on vaivatonta. Lisäksi se on tarkka ja varma kumppani aikataulujesi seurantaan.


Tee kotisi kauniimmaksi ja tilaa Tikka kello nyt! Se sopii täydellisesti kodin sisustukseen ja on loistava lahjaidea myös perheellesi ja ystävillesi. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta tuoda kauneutta ja laatua kotiisi Tikka kellon avulla.


Tilaa Tikka kello nyt ja ota askel kohti tyylikästä ja toimivaa kotia!

Kirjoita arvostelu

Ole hyvä kirjaudu sisään tai rekisteröidy arvostellaksesi