Katiskat ja merrat

AVANTOKATISKA

Sateenvarjon tavoin aukeava katiska, joka on helppo ja kevyt kuljettaa mukana. Talvella se voidaan laskeakairan reiästä jään alle, jonka jälkeen se avataan katiskan mukana tulevan jatkovarren avulla. Nostettaessa katiskaajään alta, se laitetaan nippuun samaisella jatkovarrella ja vedetään ylös jään ..

69.00€

ISOSUMPPU 120 CM

Vahva 20 mm polyeteenihavas, ø 75 cm, korkeus 120 cm, tilavuus n. 280 l. Kohot kelluttavat sumppua niin että kalojen siirto käy helposti...

26.50€

LOKKA-KATISKA

Lokan ensimmäinen nielu on avara ja valoisa, sen alaosan hyppyri estää kaloja karkaamasta. Seuraava nielu on jo tiukempi, mikä hankaloittaa kaloja löytämästä ulospääsyä. Lokka on helppo käyttää. Se tyhjennetään vetoketjulla suljettavasta aukosta, eikä se vaadi paljoa tilaa säilytyksessä ja kuljetuks..

59.00€

RAMPO-KATISKA

Kokoon taittuvassa Rampo-katiskassa aitaverkko ohjaa kalat sisään säädettävästä joustavasta nielusta. Ahvenen ja särjen lisäksi Rampo pyytää hyvin haukea ja lahnaa. Katiskan runko on tukevaa muovipinnoitettua 6 mm pyöröterästä ja verkko kestävää 20 mm pe-havasta. Rampo ei juuri vie tilaa litteänä sä..

49.50€

SUMPPULAATIKKO

Uudenmallinen sumppu pienen kalan, kuten täkyjen säilyykseen. Verkon solmuväli 10 mm, mitat 80 x 70 cm, korkeus 50 cm. Runko on valmistettu vahvasta muovitetusta terästangosta. Sumppu on kätevä kuljettaa ja säilyttää litteänä. Vetoketjulla suljettava aukko. Väri sininen...

45.00€

TEHO-KATISKA

Kaksoisnielukatiska, josta kalan on hankala löytää ulospääsyä. Ahvenet etsivät katiskaan jouduttuaan jatkuvastiulospääsyä. Kun yksi osuu nieluun ja ui katiskasta ulos, seuraavat muut perässä. Tehossa tämä on eliminoitukaksiosaisella nielulla. Teho-katiskassa ei ole lainkaan aitaverkkoa, mikä helpott..

54.90€

UFO-KATISKA

Jousirunkoinen ahven-/ madekatiska, joka menee kasaan haitarimaisesti. Katiskassa on kaksi hieman raollaan olevaa pystynielua vastakkain. Ufo on helppo laittaa pyyntikuntoon. Avaamalla katiskan päissä olevat lukitusjouset, se ponnahtaa itsestään auki vahvan galvanoidun 5 mm jousiteräsrungon ansiosta..

45.90€

Näytetään 1 - 7 (Yhteensä 7. Sivuja 1.)