Tilausehdot

Hangonpuukko (2507368-7) on Suomessa toimiva verkkokauppa ja toimittaa tuotteitaan yli 18 vuotiaille yksityishenkilöille.

Tilaus ja maksu

Kun tilauksesi on kirjautunut meille, saat vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilaajatiedoissasi.

Tarjoamme seuraavia maksutapoja:

Verkkopankki maksu, vain Suomessa. Kaikki suomalaiset verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.

Korttimaksu kaikissa maissa. Voit käyttää Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express ja Diners club.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com Kampanjat ja etukoodit

Kampanjakoodilla tarkoitetaan alennusta tai tarjousta, jonka saat käyttöösi, kun syötät saamasi koodin kassalla kohtaan Kampanjakoodi ja klikkaat Käytä. Jos sinulla on käytettävissäsi useampi kampanjakoodi myyntikauden aikana, voit käyttää vain yhden koodin tilausta kohden. Kampanjatuotteita ei voi lisätä tilaukseen jälkikäteen.

 

Toimitusaika

Tarjoamme asiakkaillemme erittäin nopean toimituksen. Tilauksesi lähtee meiltä 1-5 päivän kuluessa tilauksesta. Tarkista tarkka toimitusaika tilausvahvistuksesta.

Tilaustyö esim laserkaiverrus toimitus 2 - 7 päivää.

Kaikki tuotteet ei löydy verkkokaupassa, vaan ne tilataan suoraan tukkuliikkeestä tilauksen jälkeen.

 

Palautukset

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle yksilöidyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muuten kuin jos se on viallinen tuote.

 Toimitustapa 

Meillä voit valita useista eri toimitustavoista sen mukaan, mihin haluat tavarat lähetettävän. Jos asiakas tekee useita tilauksia samaan osoitteeseen muutaman päivän kuluessa, pidätämme oikeuden yhdistää tilaamasi tuotteet samaan pakettiin. Toimituskulut vaihtelevat määränpään, pakkauksen painon ja määrän mukaan.

 

Tuotekommentit

Pidätämme oikeuden käyttää asiakkaiden verkkokauppaan jättämiä kommentteja ja viestejä markkinoinnissa ja Hangonpuukon julkaisuissa.

Edellytämme tuotekommenttien ja jätettyjen viestien noudattavan hyvää tapaa ja lainsäädäntöä. Poistamme välittömästi asiattomat, toisia käyttäjiä tai ulkopuolisia toimijoita loukkaavat viestit. Mikäli huomaat tuotekommenteissa asiatonta kommentointia, voit ilmoittaa asiasta asiakaspalvelullemme.

 

 

Tuotetakuu ja palautukset

Hangonpuukko on täysi tuotetakuu. Voit vaihtaa viallisen tuotteen uuteen, virheettömään tuotteeseen. Sinulla on myös palautusoikeus 30 päivän sisällä ostopäivästä. Palautetusta tuotteesta hyvitetään ainoastaan tuotteen hinta, ei toimituskuluja

Emme korvaa asiakkaan huolimattomuudesta johtuvia tuotevirheitä. Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että tuote on virheetön sekä huolehtia siitä, että tuotteita käytetään ja säilytetään asianmukaisesti.

Tuotteet palautetaan osoitteeseen:

Hangonpuukko

Kaljaasikatu 4, 10940 HANKO

Suomi